Vinduespudsning Frederiksberg

VinduespudserXperten foretager vinduespudsning i 600 hjem på Frederiksberg. God service og en kvalitet som vores vinduespudsere er stolte af, er med til at sikre at vores kunde benytter os igen og igen.

Få et tilbud på Vinduespudsning på Frederiksberg. Benyt tilbudsformularen, eller ring 30 80 40 30.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning på Frederiksberg inden for 48 timer

  Vi glæder os til at betjene dig!

  Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

  Så vi ikke havner i den forkerte by

  Hvad skal vi give en pris på?

  Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

  Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

  Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

  Vinduespudsning Frederiksberg

  Lige siden 2009, har vi pudset vinduer i det meste af Storkøbenhavn, og i den forbindelse i særdeleshed på Frederiksberg. Den dag i dag, har vi derfor opbygget en større kundegruppe, som enten benytter os ved behov, eller som alternativt er i fast abonnement hos os. Der er klare fordele ved begge måder at købe vinduespudsning på, som vi vil forklare dig meget mere om, i de kommende tekstafsnit.

  Speciale i privat vinduespolering

  I VinduespudserXperten har vi særligt fokus på private kunder. Hvor nogle vinduespudsere udelukkende tilbyder udvendig vinduespudsning, tilbyder vi derfor både indvendig og udvendig vinduespudsning. Vi ved at mange folk på Frederiksberg er travle mennesker. Derfor giver vi i vid udstrækning vores kunder mulighed, for selv at bestemme hvornår vinduespudseren skal kigge forbi. I vores smarte kundecenter, kan du således selv se, hvornår vores vinduespudser kører på Frederiksberg. Med ganske få klik, har du herefter selv mulighed for at booke tiden. Fakturering sker efterfølgende per faktura, hvilket betyder at du ikke skal stå klar med kontanter efter at vinduespudseren har gjort sit arbejde.

  Nemt, simpelt og ligetil

  Det er en klar målsætning for os, at det skal være så nemt som overhovedet muligt, at få pudset sine vinduer. Derfor har vi bevidst fravalgt, at du skal angive alt fra vinduestype og antal stigeflyt, for at bestille en tid hos os. Vi ved fra andre i branchen, mange kunder alligevel ikke angiver de rigtige oplysninger, da det er svært at kende forskel på forskellige vinduestyper, hvis man ikke er vinduespudser. Vi skal derfor blot vide hvor mange vinduesfag som du har, samt hvor stort dit hus eller din lejlighed er. Ud fra dine oplysninger, vil vi herefter være i stand, til at give dig et rigtig godt tilbud på vinduespudsning. Dette sker såvel ud fra de spørgsmål som vi stiller til dig i telefonen, men også ud fra din adresse, da vi tit kan slå din adresse op på Google Streetview, dermed selv se hvilke vinduer som du har.

  Kvalitet til 200 kunder på Frederiksberg

  På nuværende tidspunkt udfører vi vinduespudsning på Frederiksberg, i mere end 600 forskellige hjem. Frem for udelukkende at fokusere på pris, har vi valgt ligeledes at have fokus på kundeservice og selve på vinduespudsningens kvalitet. Bor du på Frederiksberg, har du sikkert benyttet en anden vinduespudser før. Men var du tilfreds med kvaliteten? Kom vinduespudseren til tiden? Og kunne du få fat i vedkommende, nu hvor du stod og manglede ham?

  Netop kvalitet og (manglende) kundeservice, er nogle af de hyppigste årsager, til at folk på Frederiksberg, vælger at finde en ny vinduespudser. At vinduespudseren ikke kan leve op til sine kunders forventninger, sker sjældent af ond vilje. Sagen er dog den, at vinduespudseren ofte selv skal tage sig af alt fra bogføring, til planlægning af kalender og så selve vinduespudsningen. Ringer du derfor inden for normal arbejdstid, er det ikke unormalt at vinduespudseren står på sin stige, mens han tager imod dit opkald. Og nej, her er det desværre ikke altid, at vinduespudseren husker at skrive jeres aftale ned med det samme.

  I VinduespudserXperten har vi valgt at gøre tingene anderledes. Vi har en størrelse der gør, at vi kan lade medarbejderne på vores kontor om alt kommunikation og booking, mens vinduespudserne kan koncentrere sig om det de er bedst til, nemlig vinduespudsning.

  Fast eller Flex?

  Som kunde ved VinduespudserXperten, har du et valg mellem at få pudset vinduer fast, eller at benytte vores online kundecenter, hvor du selv kan booke en aftale ved behov. Med vores to løsninger, står vi klar til at opfylde dine behov, uanset hvordan du måtte ønske din vinduespudsning.

  Med vinduespolering i en fast abonnementsløsning, kommer vores vinduespudser forbi med faste intervaller. Du slipper dermed for, løbende at skulle tage stilling til, om vinduerne nu er beskidte nok, til at en pudsning er nødvendig. Sagen er nemlig den, at vores vinduespudser skal bruge en del længere tid på at pudse dine vinduer, hvis du kun sjældent får pudset dine vinduer. Af samme årsag opkræver vinduespudsere tit et smudstillæg ved ekstra beskidte vinduer, til at dække den ekstra tid, som der skal bruges på hvert enkelt vindue. Som fast kunde hos os, undgår du løbende at betale smudstillæg, foruden at vi kvitterer med op til 25 % rabat. Din faste aftale hos os, kan du altid opsige fra gang til gang. Vi ønsker kun tilfredse kunder, og vil ønsker derfor ikke at binde dig til nogen bestemt løsning.

  Vil du dog helst være fri for abonnementer, har vi også en løsning til dig. Her vil du få adgang til vores online kundecenter, hvor du selv kan bestille vinduespudsning. Log blot ind med dine kundedetaljer, og find en passende tid i kalenderen. Herefter vælger du blot om du ønsker indvendig eller udvendig vinduespudsning, hvorefter at du klikker bestil. Vi har allerede tilføjet dine priser, hvilket betyder at du ikke selv skal angive vinduespudserens tidsforbrug, eller klikke af hvor mange vinduer som du ønsker pudset. Alle detaljer er lige ved hånden, og du kan derfor bestille en vinduespudser på blot 2 minutter, fra en mobil, tablet eller almindelig computer. Vi tilbyder også at sende dig en månedlig mail, når vi frigiver nye tider på Frederiksberg. Som modtager af denne mail, vil du få tilsendt en oversigt over ledige datoer, inklusiv et direkte bookinglink, som du kan klikke på for at foretage bookingen.

  Indvendig eller udvendig vinduespolering?

  Vi ved af erfaring, at alt for mange på Frederiksberg, har en tilbøjelighed til næsten udelukkende at vælge udvendig vinduespudsning. Husk på at alt fra mados som følge af madlavning, til partikler fra stearinlys, løbende sætter sig på dine vinduer, og dermed forringer dit udsyn. Får du således udelukkende foretaget udvendig vinduespudsning, vil du aldrig opnå det krystal-klare udsyn, som du får ved at få foretaget både indvendig og udvendig vinduespolering. Dermed ikke sagt, at du konsekvent skal vælge kombineret ind- og udvendig pudsning. Vi tilbyder nemlig også løsninger, hvor du skiftevis får foretaget udvendig vinduespudsning samt kombineret ud- og indvendig pudsning.

  Miljøvenlig vinduespudsning

  I VinduespudserXperten ligger miljøet os meget på sinde. Derfor benytter vores vinduespudsere altid svanemærket sæbe, for at belaste vandmiljøet mindst muligt. Svanemærket sæbe er lige så effektiv som traditionel vinduespudsersæbe, hvorfor at dine vinduer på ingen måde lider under, at vi har valgt at tage miljøhensyn. Derudover arbejder vi aktivt på at minimere vores kørsel, når vi servicerer vores faste kunder. Kan vi således foretage vinduespolering flere steder på Frederiksberg i træk, undgår vi dermed unødig kørsel, til glæde og gavn for miljøet.

  Kombiner med tagrenderens

  Som vinduespudserkunde hos os, har du mulighed for at tilkøbe tagrenderens af dit hjem. Vores dygtige vinduespudsere har mulighed for også at udføre denne service, hvilket giver dig som kunde de optimale betingelser for en fleksibel løsning som både indeholder tagrenderens og vinduespudsning. Det er helt uforpligtende også at rekvirere et tagrenderenstilbud, samtidig med at du rekvirerer et vinduespudsertilbud. Vælger du at takke ja til begge vores tilbud, vil vi samle al tagrenderens og vinduespudsning på samme faktura. Dermed har du kun en regning at betale, foruden at du henvender dig til ét og samme sted, når du har spørgsmål eller ønsker til såvel rengøring som vinduespudsning.

  Langt størstedelen af vores vinduespudserkunder, benytter os på ugentlig basis, eller hvert 14 dag. Af denne årsag, vælger mange kunder at udlevere en nøgle til os, således at vi kan foretage rengøring mens du ikke er hjemme. Vælger du at gøre det samme, betyder det, at vi på denne måde også kan foretage indvendig vinduespudsning hjemme hos dig, mens du ikke er hjemme – evt. i forbindelse med at vi alligevel foretager rengøring hos dig.

  Få et vinduespudsertilbud i dag

  Kunne det være rart, at få en nøjagtig pris for, hvad vinduespudsning af dit hjem vil koste? Så kan du ganske nemt indhente et uforpligtende tilbud, ved at benytte formularen herover. Udfyld blot navn, adresse og antal vinduespartier – så ringer vi dig op med en god pris på kvalitetspudsning. Du er også velkommen til at ringe til os på 30 80 40 30, for at få personlig betjening med det samme. Vi ser frem til at sende vores dygtige vinduespudsere hjem til dig!

  Call Now ButtonBrug for vinduespudsning nu?