Vinduespudsning Østerbro

Vi udfører vinduespudsning for næsten 200 personer på Østerbro. Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning hos dig allerede i dag.

Ring til os på 30 40 80 50 for at få et vinduespudsertilbud med det samme.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning på Østerbro inden for 48 timer

  Vi glæder os til at betjene dig!

  Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

  Så vi ikke havner i den forkerte by

  Hvad skal vi give en pris på?

  Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

  Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

  Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

  Vinduespudsning Østerbro

  Hvis du søger en vinduespudser på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vores vinduespudsere har mange års erfaring, og kan derfor garantere dig kvalitetspudsning, uanset om du bor på 1. eller 5. sal!

  Lad os om vinduespudsningen

  Kan du ikke finde tid i hverdagen til den løbende vinduespudsning? Så er du langt fra alene. Skal der både være tid til arbejde, børn, hobbys og det sociale liv, kan det være svært at finde tid til de praktiske opgaver i hjemmet. Heldigvis kan vi give dig et godt tilbud på vinduespudsning, og du kan trygt overlade arbejdet til os. Vi har i mange år pudset vinduer på og omkring Østerbro i både ejerlejligheder, lejligheder, erhvervsejendomme og parcelhuse. Uanset om du har store vinduespartier eller mindre småsprossede vinduer garanterer vi, at vinduespudsningen altid ender ud i et skinnende resultat.

  Fleksible løsninger til forskellige behov

  Det kan være svært at vurdere, om du har behov for vinduespudsning 4, 6 eller 12 gange om året. Måske passer det ikke ind i din hverdag at have en fast vinduespudserordning. Hvis det er tilfældet, ønsker vi selvfølgelig ikke at binde dig til en fast aftale. Du kan i stedet nyde godt af vores flexordningen, hvor du selv bestemmer hvornår og hvor ofte vi skal komme ud til dig. Gennem vores månedlige mail, vil det fremgå hvornår vi pudser vinduer på Østerbro. Når du får vores mail, kan du bestemme dig for, om vi skal komme ud til dig og pudse vinduer. Du bestemmer ligeledes selv fra gang til gang, om dine ruder skal vaskes indvendigt, udvendigt eller begge dele.

  Opnå rabat gennem en fast ordning

  Ønsker du en fast og stabil ordning, tilbyder vi naturligvis også det. Med en fast aftale, beslutter du dig fra start for hvor ofte vi skal pudse dine vinduer på Østerbro, og eventuelt hvor ofte vi skal foretage en vinduespudsning indefra. En fast aftale er til dig, som ikke ønsker at skulle tage stilling til hvornår du vil have pudset vinduer hver måned. Derudover kan du ligeledes opnå rabat på vinduespudsningen, ved at lave en fast aftale med os.

  Du skal naturligvis ikke være bange for at blive bundet, på trods af, at du er under en fast aftale. Vi er fleksible, og ønsker at tilpasse vinduespudsningen til dig. Bliver du derfor forhindret i at møde op, skal du blot kontakte os 48 timer inden, og så laver vi en ny tid.

  Vinduespudsning i topkvalitet

  Vores vinduespudsere har mange års erfaring med vinduespudsning på Østerbro. Vinduespudserne har I mange år arbejde med kvalitetsmaterialer og det helt rigtige udstyr, som sikrer, at vi opnår et resultat af topkvalitet. Det har ingen betydning om du bor på 1., 2., eller 3. sal på Østerbro. Vores vinduespudsere arbejder nemlig ikke kun på stiger, og vi er derfor ikke begrænset i forhold til at kunne pudse vinduer i højden.

  Lang tid siden sidst?

  Hvor lang tid det tager at pudse dine vinduer, samt hvor godt resultatet ender med at blive, afhænger i høj grad af hvor lang tid siden det er at du har fået pudset vinduer sidst. Det samme gælder også andre typer af rengøring. Vores rengøringsassistenter, vil således være markant længere tid, om at ordne et badeværelse som ikke er blevet rengjort i et halvt år, end et som bliver rengjort hver fjortende dag. Når det kommer til dine vinduer, vil behovet for afrensning blive større i takt med tiden. Det betyder, at vi ofte bliver nød til at foretage en grundrensning af vinduer som ikke har været pudset længe. Dette indbefatter blandt andet at vi fjerner urenheder på dit vindue, ved hjælp af et specielværktøj med et skarpt blad.

  Er dine fuger rundt om vinduet helt tøre og sorte af snavs, kan de hurtigt samle fugt til sig under selve vinduespudsningen. Er du uheldig, vil fugten her samle sig til en vanddråbe, som efterfølgende vil løbe ned af det nypussede vindue. Denne slags er svært at gardere sig imod, selvom at vores vinduespudsere gør sig umage med at tørre karme og fuger af løbende. Dette er dog en af grundende til, at vi anbefaler folk på Østerbro at få pudset deres vinduer med faste mellemrum – på den måde undgår man nemlig, at der går halve eller hele år mellem vinduespudsningen.

  Klar til at få et tilbud?

  Er vinduerne beskidte, og kunne du tænke at få dig et uforpligtende tilbud på vinduespudsning af din ejendom? Så benyt formularen herover – så kontakter vi dig med et godt tilbud på vinduespolering.

  Call Now ButtonBrug for vinduespudsning nu?